Calitate și mediu

NOVO HIDRAULIC SRL si-a stabilit o politica de calitate conform cu ISO 9001:2015 si se asigura ca aceasta este respectata si este reflectata in fiecare serviciu si produs final fabricat.

Fiecare piesa realizata in cadrul companiei noastre, trece printr-un sir lung de procese de verificare a parametrilor ceruti de client.

NOVO HIDRAULIC SRL dispune de aparatura de masura de control: -microscop optic, -coloana -micrometre electronice de cea mai inalta precizie -trusa cale plan paralele si unghiulare

Personalul nostru este format in mod continuu in previnta eliminarilor erorilor constatate, de corectie si verificare a indicatorilor de calitate.

Noi, NOVO HIDRAULIC SRL, credem, ca activităţile pe care le prestam, sunt rezultatul celor mai eficiente soluţii în ceea ce priveşte raportul preţ /calitate, fără un impact semnificativ asupra mediului înconjurător;

Ne asiguram ca angajatii nostri si tertii sunt instruiti si constientizati de importanta actiunilor de care sunt responsabili in fiecare etapa a productiei.

Mediu

Prin actiunile pe care le facem, zi de zi, avem grija si suntem constienti de responsabilitatea fata de mediu.

NOVO HIDRAULIC SRL detine Autorizatie de mediu si face eforturi permanente pentru reducerea deseurilor generate, colectarea deseurilor generate, compaterea oricarui risc de poluare accidentala.

NOVO HIDRAULIC SRL se asigura ca toate resursele necesare, umane, financiare, de timp si context, pentru implementarea actiunilor de prevenire si reducere a deseurilor generate din propria activitate.

Fiecare angajat al NOVO HIDRAULIC SRL este în mod individual răspunzător pentru deseurile pe care le genereaza si pe care prin implicarea sa pot fi prevenite sau reduse.

Scroll to Top